top of page

Υπογράψτε την Δήλωση Άρνησης Συμψηφισμού Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Oι συμψηφισμοι πασχουν νομικα και δεν θα πρεπει να υποκύψουμε στους εκβιασμους του ΕΟΠΥΥ. Συναδελφοι, περίπου 1000 εργαστήρια έχουν αρνηθεί τη διαδικασία. Μας στερούν κάθε νόμιμο δικαίωμα, μας εκβιάζουν και μας εξευτελίζουν. Συνάδελφοι, η απόφαση είναι ατομική και το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό ή νομικό. Είναι κυρίαρχο το θέμα τιμής και αξίας. Είμαστε ιατροί και είναι θέμα αξιοπρέπειας ! .

Σε περίπτωση που παρά την παρούσα άρνησή μας, ο ΕΟΠΥΥ προχωρήσει στον παραπάνω συμψηφισμό, σας καλουμε να ασκήσετε κάθε ένδικο μέσο προς προστασία και ικανοποίηση παντός νομίμου δικαιώματός σας και παραλληλα σας καλουμε να λαβουμε μαζικα (ολοι μαζι) δυναμικη αντιδραση οπως η επισχεση παροχης υπηρεσιων στους ασφαλισμενους του ΕΟΠΥΥ και η καταγγελια της συμβασης (με συνθηκη συμμετοχης >80% ανα περιοχη).

Συναδελφοι, αυτός ο δρόμος της απαξίωσης δεν έχει τελειωμό. Πρεπει να αντιδρασουμε! και πρεπει να κανουμε αυτό ακριβως που φοβαται ο ΕΟΠΥΥ: την μαζικη Αρνηση των συμψηφισμων που εκβιαστικα επιβαλει.Το ψήφισμα ονομάζεται: Διεύθυνση Οικονομικών Ε.Ο.Π.Υ.Υ.: Δήλωση Άρνησης Συμψηφισμού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (Φ.Ε.Κ. 172/ Α’/16-11-2017) και βρισκεται στο παρακατω link:

Βοηθήστε υπογράφοντας και διαδίδοντας αυτό το ψήφισμα.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page