top of page

Διεξαγωγή Εκλογών του Συνδεσμου Εργαστηριακων Ιατρων την Τεταρτη 15 Μαϊου 2019

Συναδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδεσμου ΅Εργαστηριακων Ιατρων με απόφασή του προκυρήσει τη διεξαγωγή Εκλογών με το συστημα ψηφοφοριας "Ζευς" (https://zeus.grnet.gr/zeus/) . Πλεον μπορουμε να κανουμε αδιαβλητες εκλογες και ψηφοφοριες για οτι θεματα θελουμε μεσω αυτου. Μπορουν να ψηφησουν μονο οσα μελη εχουν καταθεσει τις συνδρομες τους για το 2019. Η συνδρομη ειναι 15 ευρω και ο λογαριασμος ειναι IBAN GR3001715580006558137556530 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

και θα πρεπει να εχει συμπληρωθει η φορμα στο site (http://www.synergasia.org/#!-/c1vi4) υποχρεωτικα, ωστε να εχουμε τα στοιχεια των μελων και τα email τους.

Διευκρινηση: για τις εταιρειες: ιατροι που μετεχουν στην ιδια εταιρεια μπορουν να εκπροσωπουνται απο τον Συνεργασια αν ενας απο αυτους ειναι γραμμενος στον συλλογο. Ωστοσο αν θελουν ολοι να εχουν δικαιωμα ψηφου θα πρεπει να πληρωθει συνδρομη 10 ευρω για κάθε ιατρό από την εταιρεια.

Οι εκλογες θα γινουν Τεταρτη 15 Μαϊου 2019. Οι ψηφοφοριες για ολα τα θεματα θα γινονται μεσω email με αδιαβλητο τροπο που εγγυαται το "Ζευς". Ο Συν.Εργασ.Ια ειναι ενα εργαλειο που δημιουργηθηκε "στα μετρα" μας για να μπορει να λειτουργει διαδυκτιακα και να ενωνει τους συναδελφους απο ολη την Ελλαδα...Πλεον αρχισαν να κλεινουν τα εργαστηρια μας. Υπάρχουν περιπου 20 συναδελφοι που σταματησαν να λειτουργουν τα εργαστηρια τους απο τοτε που αποφασιστηκε να δημιουργηθει ο Συν.Εργασ.Ια.,.Αν υπαρχει μια τελευταια ελπιδα αντιδρασης στον κλαδο ....ειναι αυτη. Παρακαλουμε ψηφίστε να ειμαστε οσο το δυνατον περισσότεροι.

Το ΔΣ του Συν.Εργας. Ια

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page